Tips

Depend nagelkit som jag kallar det, är super bra för dom som har dåliga naglar, vill göra dom snyggare eller kanske få dom att må bättre. Finns många tips som kan hjälpa en.
Själv prövar jag sidan där det står NAGELBITTARE eftersom som jag allid varit än sån. Men nu har jag inte bittit på mina naglar på över en vecka så det verkar funka super bra :). Jag gav 99 kr för hela packet och jag ångrar det inte!

Spännande bok

Hej på er!
Hoppas ert sommarlov är bra och att ni får sova ut! Själv sover jag max till halv nio på morgonen, sen måste jag gå upp. Men bättre det än att slösa bort halva dagen på att sova hihi.
Har börjat på en spännande bok som heter CIRKLEN och nu kan jag knappt sluta läsa..köpte den får två dar sen och har redan läst mer en hälften. Och det är 516 sidor.
Idag tror jag att mina kusiner är påväg till Öland men är inte helt säker. Men det ska bli kul att träffa dom igen :).

Sommarlov ju

Hmm, är tydligen rätt dålig på att blogga just nu men det är ju sommarlov!
Har kört fyrhjuling, träffat min syster och hennes barn och lite sånt. I morgon ska familjen till Borgholm för att träffa Mormor och moster :)

Badhuset

Länge sen man skrev nåt nu...ber om ursäkt för det. 
Fast har haft så mycket annat för mig som kört fyrhjuling, jobbat och varit runt på olika ställen. Vi har varit på Öland i 8 dagar nu, på lördag kommer pappa, brorsan och min moster hit. Kusierna kommer snart också så snart är alla släkningar här hihi. 
Idag ska jag, mamma, syrran och hennes barn till badhuset och bada. Blir nog en lång dag där för barnen får vara där hur länge dom vill ^^.

Vad ska vi göra?

Good morning!
Har varit vaken några timmar men skriver inte förens nu :). Sitter i rummet och snackar med mina kusiner, vi vet inte vad vi ska göra idag förutom att vi ska bada hundarna så att dom blir fina.
I morgon åker dom hem tråkigt, fast vi kommer ses på Öland sen också plus jag åker dit i morn!!! Ska jobba p¨å fredag redan :).



Bilder :)

Heej hoppas ni mår bra för själv mår jag super!
Sitter just nu med bästaste Anna brevid mig, Karin är i duschen så hon kommer snart och då ska vi se på Robin Hood och äta CANDYYY. Så himla nice att ha kusinerna här :). På onsdag eller torsdag åker jag och mamma till Öland. Ska jobba på söndag :).

Nu blir det lite bilder som vi tre tagit :).

Min älskade tröja hihi ^^

Karin and me

Karins syster and me

Vi alla TRE :)



Dagen <3

Good morning!
Är redan vaken hehe, fast jag såg på fb att min kusin var vaken före mig hihi men längtar så mycket tills idag när underbara personer ska komma hit.
Bara inte nån säger att dom är sjuka...då går jag i botten...men det hoppas vi att ingen gör. Vet precis vad jag ska ha mig idag så det är bra får se hur jag ska sminka mig och de. Men nu ska jag äta lite frukost och göra lite andra saker. Ska försöka klämma in några inlägg!


Lite shopping då :)

Hej på er.
Nu kan jag äntligen ta det lungt och vara SJUKT glad för är godkänd i engelska, de tre veckor lönade sig i skolan så jag är nu nöjd.
Var ju och shoppade i huddinge centrum och jag fick faktiskt med mig hem en del saker som jag tänkte visa nu :).

PS: i morgon kommer mina älskade kusiner hit och några andra älskade personer <3 OCH ALLA MÅSTE VARA FRISKA...Vi brukar alltid bli sjuka annars..hehe.




Framsida på den nya tröjan!

Baksida! Gav 99 kr för denna :)

Kalender 2011/2012. 129 kr

Klänning 150 kr


Ingen båtresa - centrum istället

Good morning!
Det blev ingen båtresa till Mariehamn men faktiskt så gör det inte så mycket, fick istället en skön sovmorgon o det behövdes!
Istället blir det nog en tur till Huddinge centrum, kanske hittar nåt roligt där :). Ska leta efter ett snyggt brottarlinne som passar till min nya bh. Nej nu måste jag äta lite frukost sen ska jag ta en skön dusch.



Bjuder på denna bild från igår ;)


Lovely day + viktig sak om hundar

Hello babes, nu har min älskade bästavän åkt hem till sig. Fick nyss ett mess att hon hade 30 grader i sin pool! Inte alls avis hihi.
Sitter med fläckten precis brevid mig,  till och med våran valp gillar när de svalkar skönt i pälsen. Om en liten stund ska jag ta en dusch först varmvatten sen lagom kallt niiice. Sen blir det nog en promis med doggarna.



Juste en sak som är bra att tänka på när man ska/har skaffat hund är att man inte går ut med dom mitt på dagen när det är riktigt varmt ute, utan istället låta dom vara ute på tomten och sen ge dom mycket vatten!
Bättre att gå en lång promenad på kvällen, för hundar kan också få solsting!!!


Kommer lite nya bilder sen!


Guest blogger


(Bild tagen för typ 5 sek sen)

Hi, it's the guest blogger Amanda! :) I'm sitting in the bed with my bff in the heat. But luckily she has an air conditioner. Nice :P Nu skriver jag på svenska hähä. Vi träffades i tumba runt halv 3, åt glass o gick vidare mot godisaffären. Köpte asmycket godis, och coca cola ;) Åkte hem till henne o satte oss på solstolar fast i skuggan, så varmt i solen! Men ändå skönt haha. Nu ska vi snacka, mycket :) Check out my blog @ this website: http://apieceofmylifeasamanda.blogspot.com/ 

PUSS & KRAM, CIAO<3

 


Att ha HUND

Att ha hund är både roligt och tidskrävande.

Innan du skaffar hund måste du tänka på några saker:

* Har du tid att gå ut minst tre gånger om dagen med din hund

* Har du tid att ge den kärlek och ömhet

* Kan du ge hunden uppmärksamhet när den vill ha det

* Kan du leka med hunden varje dag

* Har du tomt där du kan släppa ut hunden när den behöver leka/göra sina behov

* Har du tid att vara dens lekkamrat

Lite saker som man behöver tänka på innan man faktistkt tänker skaffa en hund, att ha hund är ju verkligen super kul men också väldigt tidskrävande.
Som tillexempel min familj vi kan ha hund för att mamma är sjuktpensonär men om hon blir sjuk måste vi också finnas där för hundarna och det kan/gör vi också.
Går alltid ut med dom, leker och ger dem mat. Men det är inte allt, man måste också ge dom kärlek för utan kärlek vill dom inte vara en av oss.

Text av mig, hoppas ni gillar den!


finally finished

Nu har jag äntligen tvättat mitt golv och dammat av lite.
Är helt slut...tur att jag har en fläckt som luftar rummet hela tiden annars hade jag inte klarat av att städa. Men tog om sånt tråkigt...snart är det äntligen dags för en båtresa till Mariehamn med mamma ska bli så mysigt, hoppas bara att vi får vara friska och att det blir bra väder för då blir det toppen!
Har ont i höftbenet men ändå inte...knasig känsla bara det inte är den fula blindtarmen..

We♥

Nytt i garderoben
BH: från H&M 100 kr rea
Trosor: från H&M 80 kr tillsammans rea 


5 timmar o trettio min......

Oh så sjukt skönt att det är fredag i morgon för idag tog lärarna nästa livet av oss.
Vi hade prov i 5 timmar och trettio minuter helt galet! Tur att det är sista dagen i morgon, ska bli riktigt skönt med lov. Hoppas bara inte att man går och blir sjuk, så tråkig då.

Kan tyvärr inte lägga upp bilden på det jag köpte igår så får försöka göra det senare.


Lite nytt,

Hola..
Seg uppdatering som vanligt hehe, men det är bara för mycket just nu och det är inte över än....i morgon kör vi tre prov heeela dagen, får sluta senare :O.
Men fredag blir nog bäst ett prov, kanske får sluta tidigare? Nåja vill bara få allt klart sen kan jag slappna av lite. Vill självklart bli godkänd så ska göra mitt bästa i morrn.

Var o shoppade lite med mamma i cetrum idag, en bh och två par trosor nice!

Fixat klart!

Har fixat med alla kläder nu!
Ger bort en del till barn som behöver kläder plus ska fråga kusinerna om dom vill ha nåt för har lite  som jag inte ens använt, lite onödigt att låta det ligga bara.
Längtar tills helgen då en heldel saker en planerat som tillexempel:

LÖRDAG: åka båt med mamma till Mariehamn softa på båten hela dagen! Hoppas det blir lyckat.

SÖNDAG: kusinerna kommer hit och sover över tills onsdag, himla roligt alltså!!


4 dar sen sommarlov!!

Hej på er.
Hoppas ni haft en bra dag hittills själv har den väl varit helt ok. Lite små trött nu och behöver städa i mitt rum för det lyckas alltid bli stökigt på nåt konstigt vänster.
Har 4 dagar kvar på engelskan sen är jag fri, men börjar verkligen tappa lusten och orken å vi som måste köra ännu hårdare nu bara för att vi ska ha slutproven på tors o fre.

Bjuder på bilder:

Nyaste bikinin: H&M 100kr!

Lite överdrivet smile för brorsan fjantar sig.

Bebis drar i sin leksak

NU TAR JAG DIIG!!!



Bästavän

Hola amigos!
Har gjort en del idag, så tänkte typ göra en "lista" på det :):

* Mamma och jag åkte till hågelby plus vi tog med valpen!

* Jag hittade ett par skor för hela 20 kr! Sjukt snygga var dom också.

* Drog till tumba c, träffade bästavän där.

* Vi åt, bakade, spelade wii och hoppade.

* Nu har jag ätit middag o pluggar lite nu då.

Typ det har jag gjort idag, var skönt att träffa min bästavän igen, är typ inget utan henne och hon hjälper mig just nu ur svåra tider.
Ska fortsätta med engelskan nu, usch vill bara att de ska vara över!


Varmt

Hej på er!
Sitter i mitt rum med en fläckt som svalkar skönt. Var riktigt varmt idag, men solade en timme med min nya bikini som jag köpte på H&M för bara hundra kr på rea!
Inte gjort så mycket mer, varit ute med hundarna, ätit go mat och glass. Man orkar inte så mycket i värmen men i morgon ska de bli svalare.


nytt liv

Hej och förlåt för sjukt dålig uppdatering.
Har haft för mycket att göra just nu, skolan, vänner, familj och massa annat. Men ska verkligen försöka ändra på det. Ni kanske ser att jag tagit bort mycket inlägg men det är för att visa påminner för mycket om sånt som bara gör mig illa.
Man kan säga att jag faktiskt skaffat mig ett nytt liv den senaste månaden och vill att ni ska få se mer av mitt nya jag :).


RSS 2.0