Bilder tagna nu o igår

Nyplockade jordgrubbar från trägården.

Himmelen så oskyldigt "blå"

Bambse tröttis

Kajsa tröttis också

En härlig parfym som jag fått av min moster.


Amanda the guestblogger!

Hallå! Nu är det Ewes bästis Amanda/Mandiish som skriver. Ewe har jättestrul med Internet hemma hos sig så hon har inte kunnat blogga pga det och för att hon har fullt upp med hennes engelska. Hon snackar engelska all the time! :P Men det är ju super! Då kan hon o jag åka till USA sen när vi är över 18 ;) Om ca 30 min ska vi röra oss mot bussen för att åka till tumba sen vidare mot stockholm. Där ska vi äta middag with 2 guys! Trevligt! Efter det ska vi hitta på nått kul inne i staden. Jag o Ewe åker hem ikväll. Så det blir ingen mer bloggning today! Men iaf. Hon är back on track imorgon förhoppningsvis :) Ha en jättebra kväll.
/Amanda the guestblogger. Love u bf!

Vi fyra <3

Good morning..inte de finaste vädret idag precis. Det var lite bättre igår, termometern visade iallafall 22 grader nice!
Igår var det rätt mycket så hann inte uppdatera för var först och handlade med mina föräldrar sen drog jag och bästavän till södertälje för en fika och lite shopping. Sen snackade vi med två killar på msn tills 24 hehe....ögonen kändes som fyrkanter.
Idag ska jag kanske baka en tårta som jag ska ta med till farmor, blir nog en jordgubbstårta mummsi!

Vi hittade också väldiiigt snygga skor, dom kostar runt 400 kr. Skulle gärna köpa dem hihi <3
Fast Amanda är nog mer galen i dom än vad jag är ^^


Jag Vet Att Du Vill Ha Mig...

http://www.youtube.com/watch?v=gDbW4c1g6-s&feature=related


RSS 2.0