Riva tapet.

Första skoldagen avklarad denna vecka då, kändes helt okej att komma tillbaka fast var lite seg och inte 100% pigg.
Jag fick riva tapen i mitt bås och jag lovar det är inte lätt men en bra träning. Alla andra fick börja spakla så orättviss,t men för hoppningsvis gör jag det också nästa vecka.  Känns bra att ha två och en halv dag då det bara är praktiskt, inga andra ämnen helt ok för min del!





I morgon blir det idrott...inte så kul.
 Bara fem tjejer
och typ 20 killar eller
 nåt sånt..Tror vi skulle köra basket också?


Äntligen


Min nya tröja och byxor.


I hope.

Dags att se true talent nu!
Blir inga fler inlägg idag, utan skriver i morgon efter skolan. Eller jag hoppas att det blir efter skolan, är iallafall piggare nu. Har duschat och bytt sängkläder i rummet så det luktar gott och friskt.


Dogs<3




35 dagar tills jag blir 17


Hmm

Haloj på er!
Börjar känna pressen för att komma efter i skolan nu..men ska försöka att hinna ikapp så gått jag kan när jag blir frisk.
Vet inte om jag ska försöka gå i morgon, beror på om jag orkar fast slutar vid två tiden så de är ju rätt okej. Men vi får se. Vill ha mina målarkläder nu.


.


Saknar ER

Hej på er!
Min måndag blev inte som jag hoppades på. Försökte kämpa för att komma iväg till skolan men jag hade ingen ork alls. Så blev hemma idag och det ser inte ljus ut för i morgon heller tyvärr..och alla andra i klassen fick sina byxor och det suger...




NI ÄR SJUKT SAKNADE!!!!


Vill så gärna..

Haloj på er!
Sitter och snorar för mig själv..
Var ute med mamma och hundarna en stund för kände att jag behövde luft. Och att bara sitta i sängen och glo på teve gör inte att man känner sig bättre. I morgon är det MÅNDAG och ärligt talat vet jag inte hur det blir i morgon. Vill gå men vet inte om det är så bra. Får se i morgon.


Jag.


Trött

Sen i morse har jag sätt ONE TREE HILLserien på DVD. Dom är så sjukt bra och piggar upp en lite iallafall. Men just nu känner jag mig helt slut och vill bara sova..
Dricker mycket vatten och bara tar det lungt men det ser inte ljust ut för morgondagen tyvärr, jag som vill få mina målarkläder som ska komma till skolan i morgon. Men man kan inte hjälpa att man blir sjuk, inte varit de på ett tag nu heller.


Förkyld

Godmorgon!
Sitter i sängen nästan nyvaken och förkyld blää, får hoppas att det är lite bättre i morgon. Men om det inte blir det så får jag väl vara hemma.
Ska inte göra nåt speciellt idag utan vara vila och dricka mycket vatten. Sen så får vi se om jag blir piggare tills i morgon. Ska försöka göra intressanta inlägg till er också.


Jag på Öland.


Liten filur

Nya SOLOTIDNINGEN verkar väldigt bra och spännande.
Efter förra inlägget har jag tittat på film, ätit mat och varit ute en stund. Nu vet jag inte vad jag ska göra kanske se en film som börjar 20.00 på tv 4+ eller nåt annat.



Bamse liten och nyfiken!


PICTURES

Hej på er.
Följde med till Maxi efter att jag skrivit inlägget i morse, fick med mig hem lite godis och en ny SOLO tidning. Ska bara vara hemma och slappa idag, så att förkyldningen inte blir ännu värre.
Tog några foton på mig och mina doggisar som jag tänkte visa för er :).


Hehe jag och Wilma. Ser lite drogad ut men det var för blixten.


Kajsa och jag, så söt hon är!
Hon gör alltid sådär med ögonen ^^

Inbakad flätta i luggen :)
Gjord idag.

Ser rätt pigg ut på bilden, men känner mig seg.


BMÅ1

Godmorgon.
Sitter här i sängen och bara tar det lungt. Tror inte att jag ska göra så mycket idag, känner att en förkyldning är på gång men det är nog bara för att jag helst inte vill bli sjuk.
Får försöka tänka på annat, men man träffar ju också väligt många människor varje dag och man vet ju inte vad dom bär på. Men har iallafall några dar på mig att vila :).





ÖLAND.


Trött

Haloj på er i det fina fredags vädret!
Hoppas allt är bra med er, själv är det väl helt okej fast känner lite smärta i halsen men hoppas att det inte blir värre. Trött är jag också så det ska bli skönt att få sova ut under helgen, går ju upp rätt tidigt så ja det ska bli nice.
Har inga planer för helgen för bästis är sjuk...krya på dig!! Men ska nog mest bara ta det lungt.


SÖT

Hola!
Har nyss varit ute och gått skönt! Blir att ta det lungt resten av kvällen, har ont i magen och vet inte om det beror på stress eller nåt annat. Ska se på true talent med mamma för pappa är på kräftskiva..vill också ha kräftor hihi. Fler som tittar på true talent? Hoppas ni också gillar det :)




SÖT.
Han är så underbar, fast om man hittar rivet papper på golvet så vet man vem som är den skyldige hihi <3


YOU are SMART xD

Hejsan på er.
Idag har jag gått i trappor hela dagen från 8 till tio i 2..och jag lovar det är inte några heller. Men tar hälldre trappor än att lata mig med hissen haha. Blev skolfoto också, men inte med hela klassen det blir nästa vecka. Så vi hinner lära känna varandra lite till men det flesta är trevliga så.
Slutade ju runt tio i två och när jag och några till skulle till bussen var det världens kö så vi gick till en annan hållplats istället och tog en annan buss. Så löst vi det eller ja vår kompis löste det hihi.



SOFT.


Skolfoto...

Hello!
Idag blev det att prova målarbyxor äntligen! Var en kvinna som kom med massa storlekar och ville se vilken som passade oss, så nu hoppas vi att vi får dom senast på måndag så att vi kan börja måla!!!
Vi fick också välja varsina tröjor som vi ska ha när vi målar, valde lila färg men om det inte fanns blir det blå. I morgon har vi klassfoto och "profilfoto" till våra kort som funkar till skolan. Kommer bli misslyckad som vanligt hihi.



Good drink som mina kusiner hade fixat <3


I like.

Så himla skönt att gå promenader efter maten så friskt och avslappnande på nåt sätt.
Idag fick vi också sluta tidigare en vad vi skulle, sluta väl runt ett tiden eller nåt sånt, var iallafall hemma vid halv två. Men i morgon blir det nog att sluta vid två tiden eller tre, minns inte dom sista lektionerna hihi. Vet bara att hela måndagen och tisdagen och halva onsdagen är det måleri resten är vanliga lektioner och idrott.


Bamse

Sa till mina kusiner "bränner mig aldrig" Men vad gjorde jag denna sommar..

Syrrans barn badar i utomhuspoolen på Öland

Slottsruinen på Öland. Från 1200-talet :)


Andra dagen avklarad

Ännu en dag avklarad på sågbäck, klassen känns helt okej fast vi är rätt tysta hihi.
Har också börjat lära känna dom flesta i klassen och det känns helt okej, men det är ju såklart bara andra dagen så vi får hoppas på att vi blir en bra klass tillsammans. På torsdag är det skolfoto, redan liksom haha. Nej nu måste jag hjälpa mamma med maten får skriva mer sen. Sorry för att jag inte skriver så mycket men kan inte mobilblogga :S.


Fundera

Stänger av datorn för idag, ska upp kl.6.15 segt men så är det ju!
Hoppas på en lyckad dag i morgon också, vi ska få prova målarbyxor hehe spännande! Aldrig haft riktiga målarbyxor förut.
Natti på er, hörs i morgon!

PS. ska inte sova nu utan jag ska läsa en bok och fundera på vad jag ska ha på mig i morgon hihi.


Memories for life

Hola!
Var nyss ute med mina hundar, så himla skönt att röra på sig. Under sommarlovet gick jag kanske nån promenad under alla veckor jag var ledig och gissa vilken tränningsvärk jag fick när jag började ta långa promenader igen! Plus att jag gick inne i stan två dagar och det var inte lite jag gick heller. Så rätt åt mig när jag bara struntade i att gå.

Funderar just nu på vilket tåg jag ska ta till skolan i morgon...läraren sa att vi började 8.00 men att lektionen inte skulle komma igång fören 8.10? Nåja får se vilket det blir.



Ligger och solar vid sjön på Öland :).

Jag och mina favorit kusiner!!! <3

♥♥


Jag vill vara stark och jag ska vara det!

Bilden tagen för 3 år sen....


Nya tröjan

Tyvärr hann jag inte skriva ett inlägg i morse för skulle duscha och fixa mig sen åka till gymnasiet som faktist tar en stund att åka till.
Men det var roligt att träffa sin nya klass, fem tjejor och tio killar fast det ska vara 13 killar hehe. I morgon ska vi få prova målarbyxor, blir ju faktiskt lite spännande :).

Now:


Nya tröjan jag köpte igår. Gina 149 kr

Face look. Lite konstig men ja det bjuder jag på haha.


You are my best friend! And you know it.

Hello!
Sitter och luftar mig med fläckten i mitt rum och min hund verkar tycka att det är skönt så hon ligger i sängen brevid mig :). Hittade en snygg tröja idag som fick följa med mig hem, eftersom att randigt är inne just nu så fick det bli en snygg tröja med ränder. Lovar att visa bild sen.


Vi har vind i håret/pälsen ^^

Love till min familj, vänner och bloggläsare!! <3


I like you, but you don't like me...

Godmorgon!
Sitter just nu i nattlinne och tar det lungt men ska snart börja fixa mig, för ska till SKHLM. Blir väl att titta efter lite nytt till i höst och umgås med familjen, för har knappt varit hemma sen i onsdag hihi.
I morgon börjar jag 10.00 på gymnasiumet och ska få träffa min målarelärare och mina nya klasskompisar. Blir både spännande och lite pirrigt på samma gång.


Jag och knasiga killkompisar ;)


Hiss eller diss

Hej på er!
Hoppas ni får en bra kväll, själv var jag nyss ute med hundarna och äntligen släppte min huvudvärk som jag hade en stund, frisk luft är alltid bra!
Tänkte visa en bild på nya byxorna och skjorta som jag köpte till!


Hiss eller diss?


Min nya snygging


Så! Hittade en ny skjorta, den är rätt genomskinlig men med en snygg BH så blir det bra


Shopping

Good morning!
Är upp rätt tidigt för att vara lördag men så går det när ens pappa håller på med nåt i köket så att man flyger upp ur sängen! Men ska ändå snart ta en dusch och fixa till mig, för känner mig så smutsig.
Blir lite shopping med mamma idag, vill leta efter en snygg skjorta till mina nya bruna byxor. Och sen kanske jag får med mig hem lite annat också.


BÅT, Min kompis jobbar med att sälja biljetter till den båten :). Ligger vid slottet!

En trappa på Öland

En till trappa! Båda bilderna med trapporna är från slottruinen på Öland.


Nya byxor

Mina nya byxor, sorry för att jag fixat med ansiktet men ser inte alls bra ut där.


Stockholm

Har redan gjort två besök i Stockholm sen jag kom hem och det var i onsdags. Men jag gillar vår stad fast det kryllar verkligen av människor där men med rätt sällskap så kan det inte bli dåligt!
Men vi hade bättre tur med vädret i onsdags en idag då det regnade vid tre tiden och det öser fortfarande. Men idag hittade jag äntligen ett fynd, blev ett par snygga leggings med fejk fickor i brunfärg. Min bästis köpte likadana fast i svartfärg.


Jag, på Öland.

Jag, Öland/slottsruinen.

Amanda och jag :)


För att vi är dom vi vill vara

Hej på er!
Var och besökte gymnasiumet idag och träffade min nya mentor. Har redan glömt hennes namn men hon sa det inte så tydligen heller. Men trevlig var hon iallafall.
I morgon blir det nog att åka in till Stockholm med bästis, kanske blir det en båttur och kanske en sväng till grönan? Vi får se :).


Killarna haha

Mandiish och jag <3
Har klippt håret idag :p


Underbar dag igår

Tiden bara försvinner förbi, idag börjar jag gymnasiumet klockan 13.00 och slutar 13.45 ska träffa min mentor för ett samtal. Träffar mina nya klasskamrater på måndag :).
Åkte bil i 5 timmar igår från Öland till Stockholm, inte det roligaste men hann iallafall träffa min älskade bästis och the boys! Kom hem halv tio på kvällen och jag lovar att jag var helst slut så mycket som vi gick inne i stan! Kommer bilder snart :).


hm

Hej på er!
Hoppas att ni har ett bra sommarlov, själv har mitt varit bra fast det har varit jobbigt vissa dagar också men jag kämpar på. På tisdag åker jag hem till Stockholm igen för börjar skolan på torsdagen. Helst hade jag stannat några veckor till. Men så är det inte, men det blir nog bra att få börja skolan igen. Blir en helt ny skola, med nya lärare och elever.




Bjuder på bilder från en skön sommar på Öland :) 4 dar kvar

Ett tag sen man skrev nåt nu, men har det så underbart här på Öland. Nu är det bara fyra dar kvar sen ska man hem och börja utbilda sig till målare ^^.

Bjuder på bilder i detta inlägg:


Karin och jag, på promenad :)

På pizzerian i färjestaden!

Min äldsta storebror

Öland, färjestaden. På bilden ser man också Ölandsbron :)

RSS 2.0