Trött

Hellu från Öland!
Idag är en tröttis dag...varit seg sen jag vaknade ungefär men har iallafall kört fyrhjuling med min äldsta storebror och så tittade vi till djuren också. Blir mörkt snabbt nu och det är lite deprimerande...

Öland

Hellu!
Har nu lämnat Stockholm bakom mig för att vara på landet en vecka så skönt!
Har ju mina syskon här så det är extra kul att komma hit ner då. I morgon blir det nog mest att ta det lungt kanske kolla djuren. Sen senare i veckan blir det väl att åka en sväng till Kalmar också.

Tagga Öland

Hellu!
Nu är det fredag som jag längtat efter länge nu. Var ingen lång dag i skolan började 8.00 och slutade 9.10 så träffade mamma i centrum och fikade med henne, blev en blåbärsbakelse och en latte mumms!
Har inte gjort så mycket sen dess, färgat håret på mamma och sen packat för i morgon åker vi till Öland fast det känns inte rikitgt som om vi ska det hihi. Lovar att ta höstbilder och andra bilder som ni får se, tar också med datorn!



Fikat, inte en bästa bilden men vet inte hur blixten funkar hehe.


Dagens klädsel:
Tihgts från H&M
Stickad tröja från H&M


Egobild xD


Torsdag med sovmorgon

Torsdag: fick sovmorgon till sju skönt! Har ju typ inga sovmornar annars. Började 9.20 hade engelska sen hade vi två timmar och kanske 20 minuters håltimme så åt på donken med några från klassen fast donken är inte lika gott längre...Sen vare matte till 13.50 sen slutade vi. Hann träffa bästavän idag så är super glad för det, vi fikade och gick runt i lite affärer mys!



Gammal bild


Onsdag

Hellu!
Denna onsdag har gått lite upp och ner, ena stunden går tiden fort andra inte. Är rätt trött idag fast man blir väl utmattad av att stå upp i tre timmar utan paus. I morgon är det torsdag, slutar två tror jag? Vet inte helt för vi har nytt schema nu. Men blir inte så många lektioner iallafall!



Aj? Slant lite med sågen...


B-vän

Hola!
Lite dåligt med uppdatering idag I know, men slutade rätt sent och sen träffa jag min bästis för hon åker till Spanien på lördag så kommer inte få se henne på ett tag nu..kommer bli tråkigt men det är ju bara en vecka så det klarar vi nog! Går rätt bra på bygg också fast blir bara lite galen på visa saker där men det löser sig väl.
I morgon kör vi halva dagen pratik och resten svenska/matte sjukt  tråkigt faktiskt.



Finis <3


-

♥Dream, but don't forget to live. Then maybe you'll find yourself living your dream

Såga tummen?

Måndag: Ja vad ska man säga om denna måndag, vaknade tidigt igen runt sex lite segt! Hade bygg hela dagen, gick faktiskt bra fick VG på första delen. Ligger nästan lika med alla andra nu så slipper känna mig så stressad iallafall. Om en stund blir det att göra mat!

PS: lyckades också såga lite upp min tummnagel....gör aldrig det xD.


Blink!


Wilma - nybadad


Vill inte bada!

Okeej! Lite bättre när man får torka sig själv.

Så sköönt!



Andra bilder:





Så glad för mitt nya håll :)


Me like!

Hej finisar!
Kom hem för en stund sen, har var och shoppat lite saker. Grymt nice, blev ett par vinter skor och en "pyjamas". Ska strax lägga upp bilder så att ni också får se dem.
Tänkte också säga att jag snart hoppas på att kunna göra om lite i bloggen, lite trött på min gråiga design som jag haft ett tag nu. Vill ha nåt med mer färg! Har skrivit till en blogg för att se om dom kan hjälpa mig, bara att vänta på svar nu då.



Mina snyggingar! Från dinsko

"Pyjamas" Linne + shorts från H&M


Mina ögon ^^ Bilden är lite omgjord, tyckte ögonen blev rätt häftiga :)


ÖLAND

God morgon alla fina läsare!
Sovit gott? Själv gick jag och la mig rätt tidigt igår för kunde verkligen inte hålla upp mina ögon. Så har sovit ut dom timmar jag missat. Vet inte vad jag ska hitta på idag...känner för att göra nåt kul men vet inte om nån har tid.

Just det! På lördag åker jag, mamma och hundarna till Öland för att umgås med mina syskon i en vecka, åå vad jag längtar! Lovar ju att lägga upp inlägg för min dator följer med :),




Öland!


Trött

Hjälp vad trött jag är!
Hade en sjukt kul film kväll hemma hos min bästis med lite trevligt folk. Sov ju över där också så mysigt, alla gick runt halv tre på natten så jag och Mandiish somnade runt fyra halv fem hihi. Men helt klart värt det! Känner mig bara lite seg just nu, men får väl lägga lite tidigare idag.



Fredag


I morgon ska jag umgås med denna sköna människa efter skolan, vi ska köra filmkväll med massa människor! Kommer säkert bli kul men också lite pirrigt att träffa nya nytt folk men sånt är bara nyttigt och kul.
Det startar vid sju på kvällen och slutar väl nån gång på natten hihi, så kommer inte skriva så mycket i morgon tyvärr. Ska försöka slänga in nåt inlägg då och då. Lovar att skriva på lördag iallafall.




Frisk?

Nu bröjar jag äntligen bli friskare så gick till skolan idag. Vi slutade ju rätt tidigt så det var skönt, var inte med på idrotten ska inte vara med i morgon heller för det är simning. Måste bli mer frisk, fast undrar hur glad min idrottslärare kommer bli. Gillar fakitskt idrott, men vill ju vara frisk!


Mitt hår idag ;)

Facelook


Skola i morgon, snälla?

Ok, nu känner jag mig okej men i morgon blir det säkert sämre...orkar inte vara hemma längre. Sjukt tråkigt vill träffa vänner nu!! Och längtar sjukt mycket till fredag.
Nej snälla låt mig bli frisk??




wilma <3 snobben

Måste bara tacka för fina kommenetarer som jag fått, det får mig att vilja blogga mer!

Är fortfarande sjuk, min förkyldning vill inte ge sig de känns bara som om man håller på att bli sämre och det vill jag helst inte. Men man kan inte göra så mycket åt det tyvärr. Har legat och glot på one tree hill hela dagen, älskar den serien! Om en stund blir det fiskbullar till middag :).



Bjuder på denna bild ^^
Tur att min hund lyder under komandot "ligg still" för sånna här bilder är inte lätta att få.


Hes

God morgon alla fina läsare!
Sitter just nu i sängen nästan helt nyvaken också. Har värsta hesa rösten  fast det låter rätt roligt, mår bättre en igår men vågar ju inte hoppas på för mycket än. Ska bara ta det lungt idag, se på film och gosa med mina hundar. Ska leta upp en bra film också sen gå och lägga mig i mammas och pappas rum för dom har största teven hihi.



Hoppas på att få träffa denna fina tjej i morrn <3


Taggad

Undra varför man alltid känner sig bättre på kvällen, men det är nog bara för att man vilar hela dagen. I morgon är det bara utvecklingssamtal så missar inte så mycket, får hoppas att jag är bättre på onsdag för då är det bygg halva dagen.
Blir nog ändå en rätt lung vecka och det är bra, vill verkligen vara bra på fredag för då måste man vara riktigt taggad!!


****

Det är måndag och jag ligger hemma i min säng med en jobbig förkyldning...nu kommer jag missa första dagen av bygg, men en av mina kompisar kommer också göra det så blir iallafall inte själv.
Just nu tar jag det bara lungt och ligger i sängen och har sällskap av mina hundar. Är hungrig på nåt men vet inte vad.....får ta och fixa nåt.



Beroende? Hmm jaa...


Doggisar :)



Skhlm

Blev en shoppingstund med mamma i skhlm, hittade lite underkläder, en kavaj och ett snyggt linne. Allt förutom linnet var på rea! Ibland har man tur. Lägger upp en bild på mig iklädd linnet och kavajen :).


Kavajen - H&M 150 kr!!
Linnet - H&M 49 kr


God morgon

God morgon, är upp rätt tidigt idag men kunde inte sova längre för har träningsvärk i ryggen? Nåja nåt är det iallafall. Vet inte vad jag ska hitta på idag, ska försökta fråga min bästis vad hon ska göra. Vill bara inte sitta inne och glo upp i taket.


Lördag

Nu funkar internet i mobilen, äntligen.



Telenor

God morgon!
Riktigt skönt med helg, sovit ut alla dom timmar som jag inte sova under veckan så härligt. Fast tror nog att jag håller på att bli sjuk eller nåt...för hostar rätt mycket men är ändå rätt pigg, så vi får se hur det blir.
Har ju bygg på måndag och det är en viktig sak under skolgången så vill helst inte missa det. Idag ska jag till heron för dom har tydligen telenor där, behöver snacka med dom om mitt skit dåliga simkort som inte funkar i min mobil. Hoppas att jag kan få ett nytt och bättre.



Sötis <3


Friday is the best.


Har haft en väldigt bra fredag, först lite tråkig skola fast idrotten var ju rätt okej.
 Vi körde styrka i armar, rumpa och ben och det kändes väldigt bra att röra på sig. Synd att det är
 så dyrt att gymma...annars hade jag nog börjat göra det för huddinge har ett väldigt bra gym.
Men efter det träffade jag Manidsh, vi åt lunch hos henne sen åkte vi till mig för
skulle lämna min väska och sen träffade vi en kompis i tumba :).
Vi satt och snackade på spaaks i två timmar mysigt!


Torsdag

Haft en helt okej torsdag fast har varit väldigt frusen idag..Börjar bli riktigt kallt ute nu. Fast hösten är en väldigt fin månad. Så det gör inte så mycket egentligen, man får bara börja sätta på sig mer kläder.
Tog med en mugg kaffe till skolan idag och ska nog göra det i morgon också för man blir piggare och man orkar mer, plus att det smakar gott ^^. Blir ett okej dag i morrn också, slutar tidigt och sen ska jag träffa några kompisar :).


Tisdag

Hej på er!
Blev en bra tisdag, först var jag i skolan 8.10-10.35 sen träffade jag bästis i tumba för att köpa lunch och sedan åka hem till henne. Vi köpte räksallad MUMMS! Sen gick vi åt på en långpromande på 1 timme och 15 minuter sjukt bra. Och så fick vi några höstbilder också :).
I morgon börjar jag 11.40 och slutar runt två så det är blir en ganska chill onsdag men det gillas väldigt mycket.




Hoppas

Tog nyss ett riktigt varmt och skönt bad, som jag längtat efter det!!
Börjar bli riktigt kallt ute och man måste verkligen tänka på vad man har på sig så att man inte fryser för mycket..Fast hösten är en mysig månad och det gillas. Om en stund blir det att se true talent sen ensam mamma söker. Blir nog inga fler inlägg idag, men i morgon hoppas jag på att få sluta tidigare så det kanske det blir nårga.



Måndag

Hellu måndag!
Eller ja månadagen har inte så många timmar kvar men ändå. Idag blev jag klar med alla väggar på målerit och har gjort TRE lika stora rutor som är 53 cm höga, det var inte lätt att rita dom men fick till det tillslut :).
Har börjat "svampa" på den ena rutan och på nästa ska jag välja tre nya färger och samma med den tredje! Plus att vi kanske får sluta tidigt i morgon också...så det blir nog en bra tisdag. Bätter en denna måndag som var seg och lite jobbig.....



Nya sköntheten :)


usch...

Är verkligen dålig att hålla uppdateringen på topp. Jag som hatar att läsa bloggar som inte uppdaterar ofta...fy mig. Men det händer så mycket just nu och har fullt upp att bara leva livet liksom.
I fredags åt jag lunch med min moster och en annan bekant sååå mysigt! Plus tog äntligen mitt tredje hål i örat som jag längtat efter länge...Och träffade sedan min bästis. Träffade henne igår också, för hon skulle sitta barnvakt till sina små söta kusiner och då ville hon ha sällskap och självklart kunde jag komma då! Vi hade super kul, lekte med hennes kusiner sen satt vi och snackde med en av bästis killkompis som verkar trevlig :).




En bra dag

Hellu...usch vilken dålig uppdatering!
Igår fyllde jag som sagt 17 år! Stor flicka nu eller vad säger ni? Fick massa presenter på morgonen och flera sa grattis ^^. Fick en helt ok skoldag också, och efter det träffade jag min fina bästis i centrum. Hon var med och frirade mig igår <3.
Idag var det måleri och sen två timmars håltimme fast jag skulle iväg vid ett, så åt på donken med en kompis sen drog jag. Och nu är man hemma igen!



:)<3


Ni får mig att skratta

Blev en bra måndag idag, slutade 11.00 åkte till tumba c och träffade mammi och fick en goood räksallad mumms.
Träffade sedan bästavän, vi köpte fika och drog sedan hem till henne för skratt och spel. Haft en super bra måndag alltså, synd bara att man inte slutar tidigt i morgon för fyller år då. Men får se hur tisdagen blir då...




Knasiga killar som hänger över mig ^^
Lite trötta är vi nog hihi.

Love u bvän <3


Tack så mycket för en bra dag <3

Herregud vad jag varit dålig på att skriva inlägg dom senaste fyra dagarna. Men det har hänt så mycket roliiigt och lite tråkigt men det ingår inte i mitt liv längre.
Fick en sjukt bra dag igår och det kan jag bara tacka min fina vänner för. Vi åt kinmat, spelade bowling snackade och spelade andra spel och tog massa foton. Plus några filmer hihi, kom hem vid ett tiden glad och lycklig. Tog tid innan jag somna men dagen var den bääääääästa på länge.



Jag och min fina bästis <3


RSS 2.0